sâmbătă, 25 februarie 2012

La noi minunile tin doar 3 zile

Cu putin timp in urma am aflat ca unul din cele mai importante portaluri de promovare turistica din Romania a adoptat unele masuri care aparent au dat impresia ca acest portal va face parte din putinele asemenea site-uri care promoveaza in mod corect unitatile de cazare si ofera informatii concrete utilizatorilor. Este vorba turistinfo.ro iar masura viza promovarea unitatilor de cazare din Baile Felix pe o pagina diferita de cea pe care erau listate unitati de cazare din Sinmartin, Haieu, Rontau, Cordau.
Din pacate interesul financiar a anulat foarte repede aceasta masura, revenindu-se la vechea situatie cu o solutie care insa functioneaza invers decat arr fi normal. Este vorba de faptul ca exista posibilitatea d a filtra rezultatele afisate in functie de preferintele turistului doar ca aceasta filtrare ar trebui sa excluda rezultatele care nu apartin cautarii utilizatorului si sa afiseze in prima faza doar unitati din Baile Felix. Utilizatorul daca doreste alte locatii sa poata alege liber, doar ca ultimatumul dat de utilizatorii care practic nu ar avea ce cauta pe acea pagina, intr-un numar aproape egal cu cel al celor din statiune, au obligat administratorii sa revina asupra hotararii si sa adopte un compromis care practic nu prea schimba situatia cu nimic.
Sa nu mai vorbim de promovarea unor unitati care in mod oficial nu exista, din punctul de vedere al ministerului de resort, deoarece nu dispun de certificat de clasificare.

Pacat, o perioada scurta chiar am crezut ca initiativa mea va fi adoptata si "copiata" oferind un exemplu pentru ceilalti, de catre acest portal de promovare turistica. Banii insa anuleaza si sterg de multe ori orice urma de constiinta si corectitudine.

Niciun comentariu: